sparket etter 19 år i NRK

– De hadde bestemt på forhånd at de ville bli kvitt meg, sier NRK-journalist Rajan Chelliah. NRKs fagforening mener saken går rett inn i kjernen av hvorfor de NRK- ansatte streiker.

Etter 19 år som NRK-ansatt mistet Rajan Chelliah (56) jobben. Chelliah har hovedsakelig jobbet i Migrapolis, og fikk i forbindelse med nedbemanningen i østlandssendingen (hvor Migrapolis sorterte under) beskjed om at det ikke var behov for ham lenger. Begrunnelsen han fikk var at han manglet tilstrekkelig kompetanse for å jobbe som journalist i NRK, forteller han.

19 år i NRK

– Man skulle tro at en som har mastergrad, journalistutdannelse og 19 års erfaring i NRK, var kompetent til utføre noe redaksjonelt arbeid i NRK, sier Chelliahs advokat, Knut Skaslien fra Norsk Journalistlag, til VG.

https://www.vg.no/rampelys/i/zLykVq/migrapolis-profil-sparket-etter-19-aar-i-nrk-grunnet-manglende-kompetanse

Post Comment