Føler seg lurt av norsk-tamilsk jente

I Jaffna i den nordlige delen av Sri Lanka sitter 31 år gamle Shyamalan i kantina i bygningen der rettslokalet ligger. Om 30 minutter skal han i retten. I dag får han vite om han endelig får skilsmisse. Han har vært i de samme rettslokalene og advokatens kontor utallige ganger. I dag håper han å bli ferdig med saken og gå videre i livet.

Advokaten ringer ham på telefon for forberedelser. Klokken er 08.30 og rettssaken skal starte klokken 09.00. Shyamalen gjentar det han har fortalt meg tidligere, nå med advokaten til stede.

– Hun må svare for seg. Det hun og familien gjorde mot meg er dypt urettferdig, sier han. Advokaten nikker.

Det er fem år siden han ble kjent med den norsk-tamilske jenta “Saruja”, som Utrop har anonymisert. Hun er født og oppvokst på Vestlandet, i ei lita bygd. Hennes foreldre og Shyamalans familie er i slekt. Hennes foreldre skal ha ønsket at hun giftet seg meg Shyamalan, og ordnet kontakt.

Det var hennes familie som tok initiativ til å etablere kontakt med Shyamalans familie. Shyamalan viser fram bildene hun selv sendte ham sommeren 2013.

http://www.utrop.no/Nyheter/33054

Post Comment